Sijainti
Asunto Oy Linnankatu 8 sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa, Aurajoen tuntumassa. Yhtiön käyntiosoite on Linnankatu 8 ja porrashuoneita yhtiössä on kuusi (A-F), joista kaksi (E ja F) ovat eri toimistojen käytössä. Yhtiön piha-alue jakaantuu kahteen osaan, autopihaan sekä autottomaan puutarhapihaan. Yhtiön rakennuksen paikalla sijaitsi aiemmin ns. Junneliuksen jugendkivitalo, jonka suunnitteli saksalainen arkkitehti Willy Oest ja joka valmistui vuonna 1900. Nykyisen vuonna 1962 valmistuneen asuin- ja liiketalon on suunnitellut arkkitehti Pekka Pitkänen.

Asunnot, liikkeet ja toimistot
Osakehuoneistot käsittävät kaikkiaan 81 asuinhuoneistoa (yhteensä 4 397 m2). Lisäksi yhtiöllä on välittömässä hallinnassa osakehuoneistojen lisäksi yhtiön tarpeisiin ja hyväksi käytettäväksi seuraavat tilat: asuinhuoneisto (40 m2), liikehuoneistotilaa (yhteensä 320 m2), toimistotilaa (yhteensä 400 m2), varasto-, autohalli- ja autotallitilaa (yhteensä 740 m2), pyöräsuoja (35 m2). väestösuoja (96 m2), saunaosasto (56 m2) sekä pesutupa kuivaus- ja mankelihuoneineen (50 m2). Taloyhtiössä asuu noin 115 asukasta.

Muut tilat
Muina tiloina asukkaiden käytössä ovat mm. ulkoiluvälinevarasto sekä erillinen katettu pyöräsuoja, joka sijaitsee rakennuksen joen puoleisessa päädyssä. Autohallin ja autotallien lisäksi yhtiön piha-alueella sijaitsee runsaasti autopaikkoja. Kunkin asunnon käytössä on lukittava varastotila rakennuksen kellarikerroksessa.